Găsești mai jos rezumat și recenzie Cele Șapte Surori (The Seven Sisters), de Lucinda Riley. Află dacă merită să o cumperi și să o citești.

Prezentare Cele Șapte Surori, de Lucinda Riley

Coperta Cele Șapte Surori, de Lucinda Riley - DECĂRȚI.ROMaia D’Aplièse și surorile sale se adună în casa copilăriei – un castel fabulos, izolat, situat pe malul lacului Geneva –, după ce află că tatăl lor iubit, care le-a adoptat pe când erau foarte mici, a murit.

Fiecare soră primește un indiciu cu privire la adevărata ei moștenire – un indiciu care o va purta pe Maia tocmai la Rio de Janeiro, în Brazilia. Odată ajunsă acolo, ea începe să pună cap la cap piesele propriei povești.

Cu optzeci de ani în urmă, în orașul Rio, în anii 1920, tatăl Izabelei Bonifacio aspiră ca fiica lui să se căsătorească cu un aristocrat. Între timp, arhitectul Heitor da Silva Costa plănuiește crearea unei statui uriașe, numite Hristos Mântuitorul, și va călători la Paris pentru a găsi sculptorul potrivit pentru a-și finaliza viziunea.

Izabela – pasionată și dornică să vadă lumea – îl convinge pe tatăl ei să-i permită să-l însoțească în Europa înainte de a se căsători. Acolo, la studioul lui Paul Landowski și în cafenelele din Montparnasse, îl întâlnește pe tânărul sculptor Laurent Brouilly și își dă seama imediat că viața ei nu va mai fi niciodată la fel…

Recenzie Cele Șapte Surori, de Lucinda Riley

Library Journal: Riley a scris o nouă saga de familie captivantă și cu o intrigă complicată, care prezintă atitudinile istorice și culturale ale timpului și locului în care trăiesc personajele sale… O carte care îi va încânta atât pe amatorii de povești romantice, cât și pe iubitorii de ficțiuni istorice.

Historical Novel Society: Riley este unul dintre cei mai puternici autori din acest gen de ficțiune istorică… Destalii istorice excelente, o poveste de dragoste și un mister interesant.

Kirkus Reviews: Deși ideea a șase surori care își caută părinții din naștere este cu siguranță interesantă, sperăm că viitoarele cărți vor realiza un echilibru mai bun între trecut și prezent.

Booklist: Riley este o povestitoare talentată care întrețese în cărțile sale elemente istorice cu întâmplări imaginate. O poveste fascinantă, uimitoare, prima dintr-o nouă serie care explorează mitologia din spatele constelației Pleiadelor, Cele șapte surori le va stârni cititorilor curiozitatea de a afla mai multe.

Daily Mail: Un roman strălucitor, pur și simplu plin de glamour și romantism.

———

Titlu: Cele Șapte Surori
Serie: Cele Șapte Surori #1
Autor: Lucinda Riley
Data publicării: Mai 2019
Editură:
Litera
Număr pagini: 512
Tip copertă: Broșată
Gen: Young Adult

Elefant » Libris » Cărturești »