Despre noi

DECĂRȚI.RO este o revistă online și un website care oferă recenzii de carte, liste tematice, topuri și recomandări de cărți, dar şi ghiduri de lectură, toate puse atent în ordine, ca tu să ai mai mult timp pentru ce îți place: să citești!

Căutăm și recomandăm numai cărți pe care le considerăm cele mai bune din clasa lor. Cărți care vă vor transporta în locuri și timpuri îndepărtate, care vă vor extinde mintea și vă vor provoca – genul de cărți despre care pur și simplu nu mai puteți aștepta să le spuneți și prietenilor.

Revista este independentă de edituri și autori și nu vinde cărțile pe care le revizuiește. Tot conţinutul site-ului este gratuit.

DECĂRŢI.RO participă la mai multe programe de afiliere, concepute pentru a oferi site-urilor o modalitate de a câștiga comisioane. În termeni mai umani, asta înseamnă că uneori, când cumpărați ceva printr-o legătură de pe site, primim un mic procent din prețul său, fără un cost suplimentar pentru voi. Acest lucru ajută la susținerea site-ului prin compensarea unei părți necesare menținerii și este foarte apreciat.

Vă rugăm, cumpăraţi un Ferrari 🙂

Contact

Așteptăm mesajele voastre, propunerile de parteneriate și proiecte speciale.

Sunt de acord ca acest site să-mi stocheze informațiile încât să-mi poată răspunde la întrebare. Pentru detalii, vezi politica de confidențialitate.