Cu succes comercial și aprecieri critice, nu există nici o îndoială că Lisa Kleypas este unul dintre cei mai populari autori ai ultimilor 100 de ani. Kleypas este cunoscută atât pentru romanele contemporane, cât și pentru romanele sale istorice romantice.

Această listă este o resursă excelentă pentru cititorii noi ai Lisei Kleypas, care doresc să știe ce romane ar trebui să înceapă să citească mai întâi.

Cu personaje memorabile și povestiri excelente, nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să încerci lucrările ei dacă sunteți un cititor pasionat.

10. Scandal în primăvară

Coperta Scandal în primăvară, de Lisa Kleypas - DECĂRȚI.RODupă ce au petrecut trei sezoane la Londra, tatăl lui Daisy Bowman i-a spus ca trebuie sa-și găsească neapărat un soț. Acum. Iar dacă Daisy nu va fi în stare să găsească pretendentul potrivit, se va căsători cu bărbatul ales de el, nemilosul, distantul, Matthew Swift. Daisy este îngrozită. Se hotărăște să se mărite cu oricine, numai cu Matthew nu…

Dar nu a luat în calcul șarmul neașteptat a lui Matthew… sau senzualitatea armatoare care le va scăpa curând de sub control, amândurora. Iar Daisy va descoperi că cel pe care l-a urât dintotdeauna, ar putea fi chiar bărbatul visurilor ei. Dar chiar în momentul în care decide să i se abandoneze, este descoperit un secret scandalos… un secret care i-ar putea distruge atât pe Matthew, cat și iubirea lor, irezistibilă și pasională, care depășește cele mai sălbatice fantezii ale lui Daisy.

Elefant » Libris » Cărturești »

9. La miezul nopții vei fi a mea

Coperta La miezul nopții vei fi a mea, de Lisa Kleypas - DECĂRȚI.ROO femeie cu posibilități modeste întâlnește un bărbat din înalta societate, iscusit în arta seducției… O moștenire neașteptata îi ridică familia la rang de aristrocrație.

Amelia Hathaway descoperă că a avea grija de surorile ei mai mici și de rătăcitul ei frate este incomparabil mai ușor decât să navigheze printre meandrele înaltei societăți.

Și mai provocatoare este atracția pe care o simte pentru Cam Rohan, un bărbat înalt, brunet și periculos de frumos. Când delicioasa Amelia îi cere ajutorul, Cam are de gând să-i ofere doar prietenia lui… dar intențiile nu se potrivesc cu dorința care îi orbește pe amândoi. Va putea oare un bărbat care disprețuiește tradițiile să se simtă atras de un aranjament numit căsătorie? Viața în înalta societate londoneză este pe cale să devină tot mai fierbinte…

Elefant » Libris » Cărturești »

8. Tentează-mă cu dragostea ta

Coperta Tentează-mă cu dragostea ta, de Lisa Kleypas - DECĂRȚI.ROFrumoasa, strălucitoarea Lily Lawson șochează înalta societate londoneză nerespectând nici o regulă și afișându-și independența. Acum este hotărâtă să-și salveze sora dintr-o căsătorie nedorită cu Alex Raiford, arogantul conte de Wolverton.

Reușește să-și salveze sora, dar între timp Alex decide ca Lily trebuie să fie a lui. Și vrea să o facă să plătească scump pentru indiferența ei – cu trupul, cu sufletul și cu iubirea ei…

Elefant » Libris » Cărturești »

7. Beatrix

Coperta Beatrix, de Lisa Kleypas - DECĂRȚI.ROCa iubitoare de animale și de natura, Beatrix Hathaway s-a simțit întotdeauna mai bine în mijlocul naturii decât în saloanele de bal. Frumoasă și cu o gândire liberă, Beatrix nu fusese niciodată cucerită și nici curtată în mod serios… și se resemnase la gândul că nu va găsi niciodată iubirea.

Prietena ei, Prudence Mercer, primește o scrisoare de la nobilul Christopher Phelan, aflat pe front și marcat de grozăviile războiului. Prietena ei o lasă pe ea sa răspundă la scrisori, în numele ei.

În curând corespondența dintre Beatrix și Christopher se transformă în ceva desăvârșit și profund și când el se întoarce, e hotărât să o ceară în căsătorie pe femeia de care s-a îndrăgostit. Dar blonda și cocheta Prudence i se pare o străină lipsita de sensibilitate, spre deosebire de Beatrix, alături de care descoperă bunătatea, devotamentul și iubirea adevărată.

Elefant » Libris » Cărturești »

6. Dragoste și mândrie

Coperta Dragoste și mândrie, de Lisa Kleypas - DECĂRȚI.ROElla Varner avea o viață liniștită și ordonată. Locuia în Austin și scria pentru revista Vibe, o publicație despre relații, sex și cultură urbană, iar rubrica ei se numea „Sfaturi de la o femeie independentă”. Avea o relație stabilă de peste 4 ani cu Dane, un ecologist care își înființase de curând propria companie de monitorizare a mediului.

Întreaga ei viață este dată peste cap în momentul în care primește un telefon de la mama ei, care îi spune că sora ei, Tara, tocmai ce născuse un băiețel, pe care venise și îl lăsase mamei sale, după care dispăruse fără urmă. Uluirea ei este cu atât mai mare cu cât nici măcar nu știuse că Tara este gravidă.

Trecutul ei, de care încercase din răsputeri să se distanțeze, o lovește din plin.

Elefant » Libris » Cărturești »

5. Diavolul cu ochi albastri

Coperta Diavolul cu ochi albastri, de Lisa Kleypas - DECĂRȚI.ROEl este Hardy Cates. Un milionar care și-a făcut mulți dușmani ca să poată ajunge în fruntea unei companii petroliere de top din Houston. Prin vene îi curge sânge fierbinte. Și se gândește doar la răzbunare.

Ea este Haven Travis. În ciuda averii familiei, ea refuza să urmeze drumul ales de alții. Iar când se mărita cu un bărbat pe care familia ei nu-l acceptă, viața ei se înscrie pe o pantă periculoasă.

Au trecut doi ani. Haven s-a întors acasă. De data aceasta este hotărâta sa-și apere cu grijă inima. Iar Hardy Cates, dușman declarat al familiei sale, este ultima persoana pe care și-ar dori-o în pragul casei ei…ca sa-i pună inima pe jar…

Elefant » Libris » Cărturești »

4. Secretul unei nopți de vară

Coperta Secretul unei nopți de vară, de Lisa Kleypas - DECĂRȚI.ROPatru tinere își fac debutul în înalta societate londoneză având același scop: cel de a-și pune farmecele în joc pentru a-și găsi un soț. Așa se naște planul lor îndrăzneț. Annabelle Peyton este hotărâta să-și salveze familia de la dezastru. Așa că se decide să se folosească de frumusețea și de inteligența ei pentru a determina un nobil să o ceară în căsătorie.

Cel mai asiduu admirator al ei, bogatul, puternicul Simon Hunt, i-a spus foarte clar că îi poate oferi plăceri irezistibile – dar nu și căsătoria. Prietenele ei încearcă să o ajute, conspirând pentru a-l atrage într-o cursă pe un domn care li se pare potrivit pentru ea. Doar atunci Annabelle ar fi fost la adăpost de Simon… și de propriile ei dorințe. Dar într-o noapte de vară Annabelle cade pradă îmbrățișărilor pasionale și săruturilor ispititoare ale lui Simon… și descoperă că dragostea este cel mai periculos joc dintre toate.

Elefant » Libris » Cărturești »

3. S-a întâmplat într-o toamnă

Coperta S-a întâmplat într-o toamnă, de Lisa Kleypas - DECĂRȚI.ROS-a întâmplat la bal… acolo unde frumoasa, îndrăzneața, Lilian Bowman a aflat ca felul dezinvolt de a fi al americancelor nu era prea bine văzut. Iar cel care o dezaproba cel mai tare era snobul Marcus, Lordul Westcliff, cel mai vânat aristocrat din Londra. S-a întâmplat în grădină… când Marcus a luat-o în brate, Lilian a fost copleșită de o pasiune armatoare pentru un bărbat pe care nici măcar nu-l plăcea. S-a întâmplat într-o toamnă… Marcus știa prea bine sa-și stăpânească emoțiile, era o stâncă de neclintit. Dar fiecare atingere a lui Lilian era o tortură plăcută, cu fiecare sărut își dorea mai mult. Și totuși, cum să se gândească măcar să o ia de soție, când era atât de nepotrivită pentru el?

Elefant » Libris » Cărturești »

2. Visând la tine

Coperta Visând la tine, de Lisa Kleypas - DECĂRȚI.ROSara Fielding îi salvează viața lui Derek Craven. Ea, o domnișoară foarte cuminte și decentă din provincie, trage cu pistolul în doi bandiți, pentru a salva viața unui om. Derek Craven este un bărbat fascinant, un om tenace și foarte bogat, care trăiește la limita legii, fiind propietarul celui mai exclusivist club de pariuri din Londra. Viața grea pe care a dus-o i-a împietrit inima, așa că nu își permite să aibă sentimente față de cineva. Când el se poartă indiferent cu ea, Sara vrea să-i dea o lecție: se duce la un bal mascat și se transformă într-o strălucită seducătoare, care îl poate tulbura până și pe cel mai dur bărbat cu forța pasiunii și cu promisiunea iubirii…

Elefant » Libris » Cărturești »

1. Diavolul în iarnă

Coperta Diavolul în iarnă, de Lisa Kleypas - DECĂRȚI.ROEvangeline Jenner cea timidă este pe cale să devină foarte bogată, odată ce va intra în posesia moștenirii. Dar mai întâi trebuie să scape din ghearele rudelor ei lipsite de scrupule. Evie îl abordează pe vicontele Sebastian Vincent și îi face o propunere șocantă: căsătoria.

Sebastian are o reputație scandaloasă: orice tânără care petrece câteva secunde în compania lui și-a pierdut pe veci reputația. Și totuși o fată fermecătoare apare neînsoțită în pragul casei lui și îi oferă mana ei. Dar, propunerea lui Evie are și o condiție: să nu mai facă dragoste după noaptea nunții… ceea ce înseamnă că Sebastian va trebui să se străduiască și mai mult sa o seducă… sau să cunoască pentru prima oara în viața lui ce înseamnă dragostea adevărată.

Elefant » Libris » Cărturești »